Ook verkrijgbaar kadobon vanaf €5,00

             De webshop wordt steeds voller met leuke artikelen.           Tasjes, knuffels, kookboeken, sierraden, kaarsen, Persoonlijke kadootjes of voor speciale gelegenheden en nog veel meer!

Mis je iets in de webshop, laat het mij dan weten!

 

 Voor alle vragen kan je contact opnemen via info@kadoozgiftz.nl

 

 

Een nieuw jaar!

De feestdagen zijn weer achter de rug.... Wat was het weer gezellig, De kerstboom, kaarsjes aan, lekker eten, lieve mensen om ons heen, en even relaxen.... en niet te vergeten de kadootjes! We zouden maar een kleinigheidje doen, maar dat is niet gelukt , het waren er namelijk iets meer. Ze zijn weer om de feestdagen. De boom weer opgeruimd en alles is weer fris en opgeruimd in huis. Best kaal zo... en om toch nog in deze wat donkere dagen sfeer in huis te brengen is hier en daar een leuk item in huis zoals een balloon dog, een mooie lijst of kaarsjes een simpele oplossing. Ik pak het wat groters aan... een behangetje op de muur dat maakt het ook gezellig. Omdat de maand december al duur genoeg voor de meeste is geweest ga ik een opruiming houden waarin je leuke dingen voor veel minder kan scoren. Mijn voornemens voor 2023 zijn overigens  om steeds nieuwe leuke items in de webshop aan te bieden, leuke samengestelde kado pakketjes te maken, geregeld een winactie te laten plaatsvinden en minimaal 1 keer per maand een blog te schrijven. Dat lijkt mij een goed begin voor 2023. 

Lees meer »

Zeep

Zeep, dat is iets wat je dagelijks gebruikt. In de keuken op de badkamer, toilet etc. Zeep gebruik je voor je was, afwas en je lichaam. Je maakt er mee schoon en wilt iets lekker laten ruiken... Handzeep bestaat in vloeibare en vaste vorm. Handzeep bevat chemische stoffen die eventuele ziektekiemen op je handen helpen verwijderen, een lekkere geur geven en je handen verzorgen. Desinfecterende middelen voor je handen zijn verkrijgbaar in de vorm van een vloeistof of handgel. Laat ik nu ook nog zeep in de vorm van vlokken in de webshop hebben. Dat is weer eens wat anders :). Handzeep is er ook in allerlei figuren. Een hartjeszeep aan een koord is niet alleen functioneel maar ook nog decoratief. En hoe leuk is dit om dit kado te geven. Daarnaast heb ik iets unieks gevonden ... een kristalzeep. Handgemaakt en als de zeep op is blijven er nog mooie kristallen over. Eigenlijk jammer om de zeep te gebruiken want hij is heel erg mooi om te zien. Dit is pas een mooi en uniek kado om te geven. Er zijn dus talloze vormen, geuren en kleuren van zeep, Nieuwsgierig geworden? Je kan zeep vinden in de categorie Beauty.

Lees meer »

Tropische temperaturen

Wat een tropische temperaturen hebben we toch deze zomer. Soms net iets te warm voor als je aan het werk bent of nog wat taken te doen hebt. Het is niet altijd even makkelijk om alles even de boel de boel te laten.  Wat wel lekker is om even op een strandlaken een siësta te houden, een ijsje met iemand te gaan eten, een koel drankje te nemen of wat ook goed schijnt te zijn met warm weer... een warm drankje zoals een lekker kopje thee. Allemaal dingen om even de boel de boel te laten, te genieten van het mooie weer en de momenten. Laten we hopen dat het deze zomer in ieder geval aangenaam weer blijft. Ik persoonlijk hou wel van veel zon en warmte, Voor je het weet is het weer voorbij.....en zorg op tijd even voor verkoeling en voor de mensen en dieren die daar hulp bij nodig hebben. Gr Heidi

Lees meer »

Inkopen

Inkopen doen is net zo leuk als voor jezelf shoppen. De keuze is enorm en de keuzestress neemt dan ook geregeld toe. Steeds maar afvragen wat een ander graag wilt kopen voor zichzelf of om cadeau te geven. Iets voor mannen, vrouwen en kids. Betaalbaar maar toch mooi of uniek. Zelf wordt ik altijd blij van mooie dingen of ze nu groot zijn of klein. Maar wat vinden jullie mooi? Inkopen is een zorgvuldige taak bij het ondernemen. Wist je overigens dat er tegenwoordig zoveel verschillende stijlen zijn maar je eigenlijk alles wel met elkaar kan combineren? Je met verschillende kleuren kan werken? Verschillende materialen? Of een leuk pakket kan samenstellen in 1 stijl. De komende tijd ga ik eropuit om overal vandaan de leukste items te bemachtigen voor de webshop. Kan je iets niet vinden in de webshop dan wil het proberen om het voor je te gaan vinden.          That's my job :)

Lees meer »

Eten en Drinken

Eten en drinken. Dat is een eerste levensbehoefte maar je kan er ook iets leuks van maken. Samen met wat familie of vrienden, gezellig thuis of uit, binnen of buiten. Ik denk dan niet alleen aan het eten of het drinken maar ook aan de aankleding ervan. Een gezellig gedekte tafel, mooi servies en aangekleed met wat bloemen en kaarsen. Wat natuurlijk ook leuk is in de natuur te picknicken... neem een mooi kleed/strandlaken mee en wat simpele lekkernijen en een sapje.... meer heb je niet nodig. In de zomer kan  je lekker lang buiten tafelen, vogeltjes op de achtergrond of in de tuin, daar kijk ik altijd naar uit. Tegenwoordig heb je zoveel leuke accessoires voor buiten om daar een gezellig sfeer te creëren . Het buitenleven wordt in Nederland steeds belangrijker voor iedereen. Kijk eens naar al die mooie aangelegde tuinen, overkappingen, BBQ's/ buitenkeukens etc. Kortom eten en drinken kan je overal en waarom zouden we er dan niet iets leuks van maken! Groetjes, Heidi

Lees meer »

Kadootjes

Kadootjes zijn voor mij iets speciaals. Ik vind het nog leuker om ze weg te geven dan te krijgen. Met zorg iets uitzoeken en verpakken. Het een persoonlijke touch geven, iemand blij maken op een speciale dag, blijk van waardering geven of zomaar omdat het kan! Toch blijft het soms moeilijk om iets te vinden wat bij die persoon past. Als je niet weet wat degene leuk zou vinden , zoek dan iets heel neutraals of iets praktisch uit wat degene altijd zou kunnen gebruiken. Denk aan een Mok of flessenopener. Dit hoeft zeker niet saai te zijn als je het leuk verpakt en er een kaartje bij doet. Ik kan er geen genoeg van krijgen om er een mooi kadootje van te maken...  dat is al een feestje op zich. Een kado hoeft ook niet altijd duur te zijn , het gaat immers om het gebaar. Een kadootje maakt iedereen blij of verrast of het nu groot of klein is en of je nu jong of oud bent. Neem eens een kijkje in mijn webshop, wellicht dat je daar iets kan vinden. En heb je hulp nodig laat het mij dan weten.

Lees meer »

Zomer vibes

Zomer.....daar kijken we toch (bijna) allemaal naar uit! Lekkere temperatuur, het buiten leven, langer licht, buiten eten, relaxen, vakantie (gevoel)en nog veel meer. Zelf ben ik zodra de temperatuur omhoog gaat en het zonnetje gaat schijnen graag buiten. Genieten van alles in de tuin. Onder de veranda de BBQ aan. in de avond de lantaarns/kaarsjes en mocht het wat afkoelen de kachel. Heb jij ook niet het gevoel dat je dan meer leeft? Dan hebben we het nog eens niet over alle leuke activiteiten die zich in de zomer afspelen. Samen met vrienden naar muziek luisteren onder genot van een hapje of drankje. festivals, markten, etc. Nu maar hopen dat de komende weken het zonnetje zich vaak laat zien. En mochten de weersvoorspellingen even niet zo goed zijn dan kan je altijd nog even gaan snuffelen in mijn webshop :)

Lees meer »

Vaderdag

Vaderdag is een feestdag waarop we de vaders eren. In Nederland wordt Vaderdag gevierd op de derde zondag van juni. Niet elk land viert het op de derde zondag. Dit jaar is dat op zondag 19 Juni

Lees meer »