En de winnaar van €20,00 shoptegoed bij Kadooz & Giftz is.....

Jacqueline Van de Manakker ....gefeliciteerd!

Stuur een mailtje met je adres naar info@kadoozgiftz.nl en dan ontvang je spoedig je kadobon.

Heel veel shop plezier!

 

 

Hoe leuk!!! Nog een laatste winactie dit jaar! Je kan namelijk kans maken op een kadobon van €20,00 shoptegoed bij Kadooz & Giftz.

Hoe doe je mee? Like en deel dit bericht openbaar op facebook EN tag je vrienden. Zorg ook dat je onze facebook pagina volgt. Meer hoef je er niet voor te doen. Wanneer maken wij de winnaar bekend? Op dinsdagavond 20 december, hoe leuk is dat net zo voor de feestdagen.

De kadobon kan niet ingewisseld worden voor contanten en moet in zijn geheel in 1 keer besteed worden. Je doet alleen mee als je aan alle vereisten voldoet. Actie loopt t/m 19 december.

Succes!

Win actie!!!!

Wil jij een leuke goed gevulde Goodiebag winnen?                      Voor jezelf of iemand anders..... er zijn er namelijk 4 stuks te verloten. En er zitten echt te gekke artikelen in kan ik je vertellen :) .Wat moet je hiervoor doen? Volg Kadooz & Giftz op Instagram en/of Facebook en geef onder het bericht aan of je voor jezelf of iemand anders mee doet. Op maandag 28 november maak ik de winnaars bekend. 

Heel veel succes!

__________________________________________________________________________________

oww wat een hoop lieve reactie zijn er de afgelopen dagen ontvangen. Helaas zijn er maar 4 Goodiebags te verloten... maar goed nieuws binnenkort verloot ik nog eens wat leuks. Staat je naam er nu niet bij... wie weet ben jij dan de gelukkige.

De winnaars van de Goodiebags zijn:

Michel Beuningen

Claire Van Lee

Kristie Jansen

Ylse Prins

Staat jouw naam hierboven stuur dan een mailtje naar info@kadoozgiftz.nl met je volledige adres en ik zorg ervoor dat je de Goodiebag snel kan uitpakken!